portfolio site templates

Tinctura din Frunze de Goji

Fisa Tehnica
Formula concentrata
Tinctura de frunze

Obtineti efectele concentrate ale frunzelor de goji cu tinctura noastra unica.

Calitati extraordinare din frunze
Un produs unic

Calitati antioxidante, antibacteriane, anti-inflamatorii si anti-mutagenice din Frunze de Goji

Ingrediente de calitate inalta
Pentru satisfactie maxima

Tincturia facuta din frunze de goji de cea mai inalta calitate, culese cu mana pentru satisfactia maxima a clientilor nostrii.

Sticluta cu pipeta
Pentru dozaj usor

Sticlute de 100 mL cu pipeta pentru dozare usoara si convenabila.

GOJI SHOP

Pentru a cumpara Tinctura din Frunze de Goji va rugam sa vizitati magazinul nostru  online.


FISA TEHNICA

Tinctura din Frunze de Goji BIO – Marca Gomocan

Tinctura noastra din Frunze de Goji este facuta din 100% Frunze de Goji BIO (Lycium barbarum) cultivate pe teritoriul Romaniei.


Tinctura a fost dezvoltata cu asistenta lui Andrei Mocan PhD, unul dintre cei mai importanti oameni de stiinta in cercetarea farmaceutica pe Goji in Europa, de unde provine si numele tincturii, Gomocan.

CERCETARI STIINTIFICE


In cadrul unui studiu de 2 ani, executat de Dr. Andrei Mocan si colegii lui de la Universitatea din Hamburg, Germania, suportat de Fundatia Federala Germana a Mediului (DBU), au fost efectuate cercetari amanuntite pe extracte de Frunze de Goji, ce au demonstrat efecte antioxidante, antimicrobiane, antifungice, anti-mutagenice si efecte de inhibare enzimatica foarte significante.


In cadrul acestui studiu, publicat si in Jurnalul de Inhibitie Enzimatica si Chimie Medicinala – Editia Septembrie 2016, au fost evaluate extractele de frunze din doua soiuri cultivate, in comparatie cu plante din flora salbatica, unul din soiuri fiind soiul nostru propriu numit L. barbarum Erma, cu material de plante din propria plantatie, celalalt soi fiind Lifebery Big. Putem spune cu mandrie ca frunzele noastre au performat foarte satisfacator in fiecare aspect al analizei cantitative si calitative din studiu, in ceea ce priveste compusii benefici gasiti in frunze, fapt subliniat de mai multe ori in studiu.


Tinctura din Frunze de Goji este un produs unic nou cu calitati uimitoare datorita faptului ca frunzele de Goji sunt o sursa bogata de compusi bioactivi cu proprietati functionale, o sursa neexploatata (in vest) de antioxidanti si flavonoide de origine vegetala.

UZ TRADITIONAL


Pana recent frunzele de L. barbarum sau L. chinense, numite “tianjingcao” (vitalitate si vigoarea naturii) in medicina traditionala chinezeasca, au fost arareori cercetate, in ciuda faptului ca acestea au fost folosite pe timp de milenii in medicina traditionala din China si Tibet la alevierea deficientei minerale, combatearea stresului de caldura, stingerea setei, spulberarea gazelor intestinale si imbunatatirea vederii.

INGREDIENTE BIOACTIVE


Un alt studiu efectuat de Dr. A. Mocan in Basel, Elvetia, ce a concentrat asupra continutului fenolic, antioxidant si antimicrobian, a dezvaluit prezenta acidului gentisic si cafeic, precum si prezenta kampferolului.


Compusi fenolici, ca si cele gasite in Tinctura din Frunze de Goji, prezinta bioactivitati variate cum ar fi antimicrobian, antiviral, anti-allergic, anti-inflamator si efecte protective impotriva imbatranirii celulare. Proprietatile lor antioxidante, precum si efectele lor benefice impotriva boalei Alzheimer, diabetei si bolii cardiovasculare sunt accentuate de catre oamenii de stiinta.


Activitatea antibacteriana a acidului clorogenic, componentul principal in frunze, a fost deja demonstrat in studii multiple. Conform Lou et al.89, acidul clorogenic a indus efect mortal asupra bacteriilor Gram-pozitive si Gram-negative, provocand modificari ireversibile ale permeabilitatii membranei celulare, determinand celulele sa-si piarda capacitatea de a mentine potentialul de membrana.


Nivelurile de acid clorogenic din frunzele noastre au fost la nivel uimitor de 24887.11 μg/g, iar nivelul rutinei a fost un incredibil de 9939 μg/g, ce este de 6.5x mai mult decat celelalte doua soiuri folosite in studiu.

Rutina, celalalt ingredient principal in Tinctura din Frunze de Goji, este un bioflavonoid cu proprietati antioxidante puternice ce ajuta organismului la producerea de colagen si la folosirea vitaminei C, ajuta circulatia sangelui prin intarirea si cresterea flexibilitatii ale vaselor de sange, previne cheaguri de sange reducand sansa developarii infarctelor si accidentelor vasculare celebrale, poate ajuta la micsorarea de colesterol LDL, poate usura durerea de artrita datorita efectelor anti-inflamatorii si antioxidante.


Recent, a fost reportata posibilitatea de toxicitate a antioxidantilor sintetici. Din acest motiv, a fost explorat potentialul produselor din plante ca o sursa de antioxidanti naturali ce protejeaza impotriva diferitelor boli induse de radicalii liberi, facand Tinctura noastra de Goji un candidat perfect pentru o sursa complet naturala de antioxidanti.

LINK-URI LA STUDIILE RELEVANTE

Andrei Mocan, Gökhan Zengin, Mario Simirgiotis, Michaela Schafberg, Adriano Mollica, Dan C. Vodnar, Gianina Crişan & Sascha Rohn (2017) Functional constituents of wild and cultivated Goji (L. barbarum L.) leaves: phytochemical characterization, biological profile, and computational studies, Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry, 32:1, 153-168, DOI: 10.1080/14756366.2016.1243535

Functional constituents of wild and cultivated Goji (L. barbarum L.) leaves: phytochemical characterization, biological profile, and computational studies, Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry

Polyphenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of Lycium barbarum L. and Lycium chinense Mill. leaves 


ANALIZE DE REZIDUURI DE PESTICIDE


(vezi analiza atasata)


Analiza efectuata de:  Eurofins | Dr. Specht Laboratorien – Hamburg, Germany


Rezultatele analizei de pesticide atasate sunt in concordanta cu Pharmacopeia Europeana 8.8 (07/2016) enumerate in tabelul 1 capitolul 2.8.13.


Analiza Metale Grele:  Analiza este in concordanta cu metoda Pharmacopeia Europeana 8.8 capitolul 2.2.58 (monograf 1433).

Analiza Aflatoxine: Analiza este bazata pe Pharmacopeia Europeana 8.8 capitolul 2.8.18 (monograf 1433).Analiza a fost efectuata sub GMP (Buna Practica de Fabricare)


AMBALAJ


Volum Net: 100 mL 

Sticla cu dop de picurare pentru dozaj usor


DOZAJ RECOMANDAT


30 de picaturi, dimineata, pe stomacul gol.

AVERTIZARI


Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata sau vindeca boli!


A nu se lasa la indemana copiilor! Nu e recomandat de a se consuma pe timpul sarcinii si alaptarii.


Interactiuni cu alte medicamente sunt necunoscute.


GOJILAND ROMANIA

Pentru o sanatate mai buna, pentru sanatatea Ta!.