build your own site

EFECTELE BENEFICE ALE RADACINILOR DE GOJI

- Protejeaza Ficatul

- Protectie Gastro-Intestinala

- Anti-Ulcerogenic

- Proprietati Anti-Inflamatorii

-Antifungice

- Tratament Posibil pentru Hipertensie si OsteoporozaIn medicina orientala traditionala nu numai boabele (fructus Lycii) sunt folosite ca un intaritor de Yin, ci si radacina plantei (cortex Lycii radicis) ca un agent de racire.

.

In radacini, mai multi compusi au demonstrat actiune hepatoprotectoare, precum si efecte inhibitoare asupra sistemului renina/angeotensina ce sustine utilizarea traditionala pentru tratarea hipertensiunii.


Alte publicatii se refera la o serie de activitati farmacologice ce includ activitati hipotensive, hipoglicemiante, antifungice si antipiretice in modele de animale.

Rezultatele acestui studiu sugereaza ca radacinile de goji arata proprietati gastroprotectoare ca un rezultat al efectelor anti-oxidante, anti-inflamatorii, anti-secretorii si anti-apoptotice. 


Acest studiu sugereaza ca radacinile de goji au proprietati gastroprotectoare contra ranilor induse de etanol si ar putea sa fie o interventie terapeutica in tratarea si administrarea  de ulcere gastrice.  
Osteoporoza este o boala scheletala cauzata de o masa osoasa scazuta, ce sporeste riscul de fracturi osoase. Rezultatele acestui studiu ne sugereaza ca extractul de radacini poate fi un candidat de medicina naturala buna pentru tratarea osteoporozei.


Un studiu despre efectul anti-inflamator a radacinilor de goji.
ACT DE RENUNTARE: Pagina de mai sus este doar o colectie de link-uri la studii medicale sau farmaceutice ce au fost efectuate pe planta goji, Gojiland SRL nu sustine ca niciunul dintre produsele sale are scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice boala.
GOJI SHOP

Pentru a cumpara Produse de Goji va rugam sa vizitati magazinul nostru online.

SHARE THIS PAGE!

GOJILAND ROMANIA

Pentru o sanatate mai buna, pentru sanatatea Ta!