css templates

INCEPUTUL
Suntem o initiativa familiara cu sediul in Ciuperceni, Jud. Satu mare,  inceputa in 2010, pentru obtinerea de arbusti goji si infiintarea unei plantatii goji, implicit pentru obtinerea de material genetic de inmultire de calitate in pepiniera goji proprie.


Nu am avut cunostinte despre aceasta planta si nu am gasit literatura de specialitate, dar ne-am incurajat spunandu-ne, ca si secretul viermelui de matase a fost dezvaluit de noi europeni, deci sa nu ne pierdem sperantele.


Nu am avut ce face, a trebuit sa alegem drumul cu hopuri si sa invatam pe parcurs. Cultivarea de Goji sub conditii bio nicidecum nu este o sarcina usoara, am intampinat multiple probleme datorita diferitelor boli si insectelor daunatoare, ce in modul lor propriu iubesc planta de Goji la fel de mult ca si noi. Acestia ne-au creat o groaza de probleme pana ce am reusit sa inplementam un sistem de prevenire si tratare.
SELECTAREA CELEI MAI BUNE GENETICI
Dupa ani de selectie naturala, precum si selectie genetica riguroasa, cu telul de a obtine un subsoi super viguros, cu un gust dulce, cu niveluri inalte de vitamine si antioxidanti, putem spune cu mandrie ca am reusit sa izolam un soi, ce are toate caracteristicile dorite, sa putem livra produse de goji de cea mai inalta calitate pentru clientii nostrii. 


Am denumit acest soi Lycium barbarum Erma. ce am inregistrat si am obtinut certificatul european de autenticitate, facand acesta primul soi de Goji inregistrat in Europa.


FORUMUL DE CULTIVARE

Forum dedicat cultivarii plantei Goji

De-alungul drumului, incetul cu incetul, am invatat foarte mult despre aceasta planta minunata si am acumulat o baza de date ce am vrut sa impartasim cu restul lumii ce se trezeste la potentialul de vindecare incredibil al acestei plante.Din aceasta cauza am infiintat Forumul de cultivare Goji unde cultivatori din jurul lumii pot sa-si impartaseasca experientele proprii si au posibilitatea de a invata din succesele si esecurile celorlalti, deoarece incepatorii de azi vor fi profesionistii de maine.Cei interesati de cultivare, pot accesa forumul din meniul de sus, unde sa-si inregistreze un cont gratuit.
ASOCIATIA CULTIVATORILOR DE GOJI

In 15 Noiembrie 2014 a avut loc prima intalnire anuala a cultivatorilor Goji, unde s-a discutat infiintarea asociatiei cultivatorilor goji. Scopul crearii asociatiei producatorilor de goji este de a ajuta raspandirea culturii acestei plante, atat in tara cat si peste hotare, prin predarea tehnologiei de inmultire si cultivare celor ce vor sa devina producatori, de a recumpara recolta de fructe si frunze, de a proteja fluctuatia pretului de pe piata, de a valorica un produs cat mai finit, de a reprezenta producatorii in relatia cu diferite organizatii interne si internationale.


MISIUNEA NOASTRA

Sa crestem frunze si fructe de Goji bio de cea mai inalta calitate, prin care sa fim un nume recunoscut in acest domeniu si sa livram

produse de cea mai inalta calitate facute din aceasta planta minunata pline de vitamine si nutrienti pentru clientii nostrii.


Facem acest lucru prin integrarea de metode traditionale cu metode moderne, folosim o abordare agricola complet verde, fara pesticide, fara chimicale, cultivam numai in bio, si facem un efort in plus pentru a proteja mediul si sanatatea clientilor nostrii. Ne angajam sa va livram produse de Goji de cea mai inalta calitate.


La fabricarea produselor noastre finite, DELOC nu folosim aditivi, conservanti, zahar, indulcitoare, deoarece telul nostru este sa obtinem produsele Goji de cea mai inalta calitate ce pot fi gasite pe piata si parerea noastra este ca calitatea este ceea ce vinde un produs ce este intr-o forma pura si nediluata.

SUPORT STIENTIFICDr.ing. Doina Clapa, Dr. ing. Adrian Barbos si Dr. biolog Alexandru Fira de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Pomicola  - SCDP Cluj Napoca, RomaniaAndrei Mocan, PhD in farmaceutica - Cluj Napoca, Romania, omul de stiinta principal in cercetari pe planta Goji din Europa

GOJILAND ROMANIA

Pentru o sanatate mai buna, pentru sanatatea Ta!.